Geslachtskeuze in de Genderkliniek

MEER INFORMATIE

Vragen zijn er om beantwoord te worden

Vragen en antwoorden

In 1995 zijn we in Utrecht begonnen. Op een tumultueuze wijze. Dat kunnen we wel zeggen. Want anders dan in de V.S., Rusland, het Midden- en Verre Oosten en veel Afrikaanse landen was en is geslachtsbepaling in het oude Europa nog steeds een taboe. Vroeger niet.

Maar sinds de tweede wereldoorlog is iedere vorm van humane maakbaarheid in de ogen van West Europese  politici onbespreekbaar.

Wij vinden belemmerende wetgeving niet van deze tijd. Het is betuttelend en een grove inbreuk op het zelfbeschikkingsrecht van ouderparen om de keuze van het geslacht bij embryo’s te verbieden.

De Gezondheidsraad (een advies orgaan van de Nederlandse overheid) was dat in 1995 al met ons eens.

De ontwikkelingen in de zorg gaan sindsdien met een bijna exponentiële snelheid. Ethische grenzen worden voortdurend verlegd. En wat is ethiek? Is het ethisch redelijk om een gezin waar eerder al vier jongens werden geboren nu het recht op een meid te ontzeggen?

Ethiek waait met alle winden mee. Wat vandaag omstreden is, is morgen vanzelfsprekend. En andersom. Het is als zeilen over een wereldzee waarbij je vooraf nooit weet in wat voor weer je terecht komt. Politici kunnen tijdens het spel zomaar de regels veranderen.

Om deze uitdaging aan te kunnen zorgen wij voor een duurzaam behandel model dat niet in strijd is met de regelgeving. Zo kunt u met een gerust hart dit traject in gaan.

Professionele kwaliteit, gemak en goede voorlichting zijn speerpunt.

Een top behandeling binnen handbereik

De gehele voorbereiding om succesvol aan dit High Tech traject deel te nemen kunt u in eigen land doen. Zelfs vaak in uw eigen regio.

Hierdoor kan uw verblijf in het buitenland tot een absoluut minimum beperkt blijven. Dat scheelt kosten en tijd.

High Tech tot uw dienst om er zeker van te zijn dat uw toekomstige baby van het gewenste geslacht en tevens kern gezond is.

Kennis is niet alleen macht maar ook rust

Er mogen geen vragen overblijven. U wilt weten hoe het werkt. Wat de voordelen en de risico’s zijn.

Hoewel de meeste vragen via de website, email en telefonisch worden beantwoord kan het zijn dat u toch behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek. U kunt daarvoor op afspraak terecht bij een van onze intake locaties in Nederland en Engeland.

Schriftelijke en telefonische voorlichting is altijd gratis. Aan een persoonlijk gesprek zijn kosten verbonden.

Voor meer informatie kunt onze BROCHURE downloaden