© 2015. Genderkliniek Nederland

GENDERKLINIEK.NL

Sinds 1995

Home Behandeling Voorbereiding Verdere informatie

Info@geslachtskeuze.nl

Home Sex selection

Vragen en antwoorden

Aan het besluit om een IVF behandeling te doen gaat het nodige vooraf. Genderkliniek Nederland Helpt u.
Er zijn vragen, meestal veel vragen. Zoals hoe plan ik de behandeling? Wat moet ik doen of juist laten? Heeft het zin om extra vitaminen of supplementen te gebruiken. Hoe weet ik zeker dat ik te maken heb met gerenommeerde artsen en met welke kosten moet ik rekening houden?

Informatie via email of telefoon is gratis. Een gesprek met persoonlijke voorlichting op een van onze locaties kan ook. Daar zijn wel kosten aan verbonden.

Genderkliniek 20 jaar
We vieren binnenkort ons 20 jarig bestaan. Anders dan bijvoorbeeld in de V.S. is het recht op geslachtsbepaling in West Europa lang niet vanzelfsprekend. Zelfs wanneer sprake is van een medische indicatie is het maar de vraag of artsen u willen helpen.

Belemmerende wetgeving is niet van deze tijd, betuttelend en een grove inbreuk op het zelfbeschikkingsrecht van ouderparen. De Nederlandse Gezondheids raad (een advies orgaan van de regering) was dat in 1995 al met ons eens.

Tot het tij is gekeerd blijven wij iedereen graag van dienst met het informeren over de mogelijkheden in het buitenland.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen!


Please visit our English page for information at a glance.
Additional information in english available on request: info@geslachtskeuze.nl

VERDERE INFORMATIE